Service: 0251 - 210383

Merbouw FWO ontzorgt in vastgoedonderhoud en administratie

U bent verantwoordelijk voor een upgrade van een wijk met jaren dertig woningen. De huizen zijn verzakt, scoren laag qua isolatiewaarde en hebben kozijnen die aan vervanging toe zijn. Merbouw FWO ontzorgt u in vastgoedonderhoud, zodat u altijd aan de eisen van het kwh-keurmerk voldoet. Wij leveren kwaliteit en informeren u structureel over de voortgang met tussentijdse rapportages. Vooraf stellen wij een uitgebreide werkomschrijving met planning en calculatie op waarbij aan alles is gedacht.

Bekijk de project status via ons online portaal

Uw vaste contactpersoon adviseert en informeert u op vooraf gestelde tijden. Ook werken wij met een online portaal op maat, zodat u op ieder gewenst moment ook zelf de voortgang kunt bekijken. Wilt u dat wij de gehele administratie voor u bijhouden of fungeren als uw klantcontactcentrum? Ook dit behoort tot onze disciplines.

Wij leveren volgens planning

Het uitgangspunt ‘afspraak is afspraak’ wordt dagelijks gehanteerd bij onze leveringen. We werken met vaste leveranciers, hanteren een eigen voorraad en hebben een werkplaats voor onder andere houtbewerking en zinkwerken, zodat klussen volgens planning uitgevoerd worden. Heeft u een opdracht van zeer grote omvang? Onze vaste tegelzetters, stukadoors en loodgieters staan altijd paraat om samen met ons de klus te klaren.